Takách Gergely: (1980- ):

1980. április 12-én születtem Budapesten. Az általános iskola elvégzése után lehetőségem nyílt egy évet az Egyesült Államokban, Los Angelesben élni és tanulni. Miután hazajöttem, gimnáziumi tanulmányaimat a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban végeztem.

Ezután az Általános Vállalkozási Főiskolán szereztem meg közgazdász diplomámat vállalkozásszervező szakon, kereskedelmi szakirányon.

A főiskola után a Nyugat-Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán szereztem meg második, egyetemi diplomámat.

Egy évig az OTP Bank Rt-nél dolgoztam, mint nagyvállalati hitelreferens és mint számlavezető pénztáros. Munkám alatt megszereztem a Közép- Európai Brókerképző Alapítvány által szervezett értékpapír-piaci jogi vizsgát, ezen kívül több belső banki képzésben vettem részt.

Ezután egy rövid időre a Korean Development Bankhoz kerültem, mint dealer- menedzser.

2005-től a Budapest Hegyvidék XII. kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalába dolgoztam, mint belső ellenőr.

2006 novemberétől 2011-ig a Magyar Telekomnál dolgoztam szintén mint belső ellenőr. Nemzetközi cég lévén itt lehetőségem nyílt külföldi vizsgálatokban is részt venni, Németországban és Montenegróban is tapasztalatot szerezni.

2011 augusztusától a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalban dolgozom főosztályvezető-helyettesként, főosztályvezetőként.

2004-ben letettem az állami vadászvizsgát, azóta amikor tehetem vadászom, és a díszfegyverek gyűjtése a hobbim. Fiatalkorom óta rendszeresen sportoltok, mára leginkább csak futballozom.

2012-ben megnősültem, feleségem Takách-Beke Anna. Két gyermekünk van: Zoé Júlia (2013) és Dániel Márk (2015).

Publikációk: Arcok a magyar vadászmúltból, 23-26.oldal, Országos Magyar Vadászkamara, Kecskemét, 2004